top of page
APARTMAJI

Si želite popolne počitnice brez skrbi, vendar nimate časa poiskati najboljše opcije?

Ne veste kje iskati ugodne letalske karte?

Radi bi imeli najet svoj lasten avto, vendar niste sigurni, kaj je najbolj praktično in cenovno dostopno?

Najbolje bi bilo, da se kar usedete na letalo, za ostalo pa je že poskrbljeno.

Vse to vam lahko omogočimo mi.

 

Za vaše popolne počitnice brez skrbi smo za vas pripravili tedenske počitnice v lepih apartmajih na otoku Tenerifu.  Vsi aranžmaji vas pripeljejo od vašega doma na otok Tenerife, do vaše namestitve po izbiri in vam omogoča popolno svobodo raziskovanja z najetim avtomobilom. Izbirate lahko med garsonjerami za 2 osebi in dvosobnimi apartmaji za 4 osebe.

2 sobni apartma za 4 osebe El Medano

 

Novo opremljen svetel apartma v centru El Medana. Manjše surfersko mestece z vsemi storitvami in plažo v razdalji 200 m. Dvosobni apartma. 1 spalnica z zakonsko posteljo in 1 spalnica z dvema enojnima posteljemo. Dnevna soba s kavčem. Ter polno opremljena kuhinja. 5 minut vožnje od južnega letališča. Apartma je v 4. nadstropju brez dvigala.

CENA od 60 € na noč plus 40 € čiščenje v enkratnem znesku.

2 sobni apartma za 4 osebe El Medano

Novo opremljen apartma v centru El Medana. Manjše surfersko mestece z vsemi storitvami in plažo v razdalji 200 m. Dvosobni apartma: 1 spalnica z zakonsko posteljo in 1 spalnica z dvema enojnima posteljemo. Dnevna soba s kavčem. Ter polno opremljena kuhinja. 5 minut vožnje od južnega letališča. Apartma je v 2. nadstropju brez dvigala.

CENA od 60 € na noč plus 35 € čiščenje v enkratnem znesku.

Apartmaji Costa Adeje se nahajajo na najboljši lokaciji na otoku, v neposredni bližini Aqualanda. Kljub temu, da so Apartmaji v središču dogajanja, so nekoliko umaknjeni in je sama soseska zelo mirna. Apartmaji so popolnoma na novo opremljeni, svetli, s klimo in prekrasnimi terasami. V kompleksu je bazen. Apartmaji so od morja oddaljeni 15 minut hoje. Imajo brezplačen WI-FI. 

2 sobni apartma Costa Adeje za 6 oseb 

Apartma ima ogromno in čudovito teraso. Veliko dnevno sobo s polno opremljeno kuhinjo. 2 spalnici: ena z zakonsko posteljo ter ena z enojnima posteljema. Kavč v dnevni sobi se naredi v posteljo. Apartma je primerno urejen za invalide. Možnost dodatka otroške posteljice. 

CENA od 120 € na noč plus 105 € čiščenje v enkratnem znesku. 

2 sobni apartma Costa Adeje za 4-5 oseb

Apartma ima ogromno in čudovito teraso. Veliko dnevno sobo s polno opremljeno kuhinjo. 2 spalnici: ena z zakonsko posteljo ter ena z enojnima posteljema.  Možnost dodatka otroške posteljice. 

CENA od 120 € na noč plus 105 € čiščenje v enkratnem znesku.